Хороскопи и Таро


Годишен хороскоп за 2009 година



През 2009-та разположението на планетите е много интересно и носи във всички знаци нещо ново и неочаквано. За всички предстоят много промени в личен и обществен план. Хората ще се борят с всичко старо, ще ги привлича всичко ново и прогресивно. Всички ще искат да подобрят положението си, да внесат в живота си нещо ново и красиво, да се отърват от грижите и проблемите си.


Водеща роля тази година има Водолеят, а той винаги е носител на нови идеи и взаимоотношения. Хората с консервативно мислене и държавите с консервативно устройство може да понесат много загуби. Светът много бързо ще се променя през 2009-та, ценностите ще се променят и всички, чието мислене и поведение не е достатъчно гъвкаво рискуват да изпаднат във вакуум от неразбиране и отричане и, което е по-лошо, да загубят позициите си в обществото.


За да запазите добрия си статус ще бъде необходимо да усещате и приемате новите тенденции на развитие, да бъдете в крак с последните постижения на науката и техниката. Всички, които виждат нови хоризонти, имат нови идеи и мащабно мислене ще постигнат много успехи, ако успеят да внедрят идеите си и да подобрят живота си.


Във вихъра на новото, обаче, една извечно стара ценност отново ще бъде актуална – приятелството! Приятелските връзки ще придобият нов смисъл и характер. Можете смело да разчитате на приятелите си, да ги посветите в тайните си – те ще бъдат най-добрите ви помощници.


Благотворителността и безкористността ще намерят благоприятна почва за развитие. Това ще направи много хора щастливи и много деца ще се усмихнат. Благотворителните организации ще спечелят много привърженици на каузите си. Те ще решат много житейски проблеми, ще подобрят живота на много хора и ще тласнат бизнеса напред.


Движете се към новото и късметът няма да ви изневери – ще постигнете целите и задачите си. През 2009-та Сатурн и Плутон ще ви предоставят възможност за работа, ще подсилят вашата упоритост и последоветелност. Това, наистина, са консервативни черти на характера, но именно те ще ви трябват при реализацията на новостите – упорито и последователно да преследвате поставените нови цели и задачи. Всичко ново, което успеем да възприемем и постигнем ще ни създаде душевен и физически комфорт и ще създаде условия да посрещнем следващата Нова усмихнати и доволни.

Разгледай:
Годишен хороскоп
за отделните знаци на зодиака!


Разбери какво казват сънищата?
Разтълкувай съня си!
Съновник!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Собствено Търсене

за най-доброто търсене използвай най-бързата търсачка на Google !


Интересна статия за възможностите и перспективи за икономически растеж и развитие на туризма в Пиринския край! Един от "оазисите" на България !