Бели дупки

Всички знаем за съществуването на черните дупки,но не е и изключено да има и бели дупки.Те са противоположното на черните.Белите дупки изхвърлят материя и енергия във Вселената. Това е още една от загадките на космоса, която очаква да бъде разкрита.Айнщайн, съвместно с Натан Розен от университета в Принстън, доказват съществуването и на бели дупки.През 1935 година Айнщайн и Розен побликували научен труд, посветен на "чревоядите", т.е. на белите дупки, които още са наричани мост на Айнщайн-Розен, с подробно описание на възможностите за преминаване от едно място на друго, съединени с пространствени коиридори.
Даденитят коридор се състои от два или повече "входа", съединени от "гърло", чрез което става възможно преминаването. Този метод може да се използва за преминаване от едно място на друго както в две, така и в едно направление. Но, съгласно квантовите закони, тези коридори могат да бъдат много непредсказуеми - никой не може да каже къде, кога и по кое време ще се окажете.


Снимки на Бели дупки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Собствено Търсене

за най-доброто търсене използвай най-бързата търсачка на Google !


Интересна статия за възможностите и перспективи за икономически растеж и развитие на туризма в Пиринския край! Един от "оазисите" на България !